SUNSET - SUNSET - Şirket Profili - SUNSET Dünya'nın Gelecekteki Enerjisi

Şirket Profili


Tarihçe

70li yılların sonunda güneş enerjisi yardımıyla çevre dostu, yenilenebilir ve bedava bir enerji kaynağı oluşturma fikri doğdu. 1979 yılında Erlangen yakınlarındaki Adelsdorf’da SUNSET Energietechnik Firması kuruldu. O zamandan bu yana SUNSET bu amacını istikrarlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirerek güneş enerjisinin bilinen enerji kaynaklarına karşı gerçek bir alternatif olarak tanınması konusunda liderlik etti. SUNSET Energietechnik bu yolda sektöre öncülük eden bir firma oldu.

Gelişim
Aynı zamanda güneş enerjisi tekniği bu zaman dilimi içerisinde bağımsız bir enerji kaynağı olarak gelişti. Hızlı teknik gelişim sayesinde güneş enerjisi artık sadece az sayıda kullanıcısı olan bir enerji kaynağı olmaktan çıktı; bugün artık geleceği konusunda sorumluluk sahibi olan pek çok kişi güneş enerjisi ile amaca uygun ve güç yeter bir enerji kaynağına sahiptir.

Bu gelecekte daha geçerli olacaktır, çünkü güneş enerjisi bu arada devlet tarafından da bir enerji kaynağı olarak tanınmıştır.

 

Gelecek
SUNSET Solartechnik gelecekte de kuruluş amacına uygun bir şekilde çalışmaya devam edecektir. Güneş enerjisi tekniğindeki profesyonelleşme bu konuda ilk sırayı almaktadır. Yüksek kaliteye olan talep üretimin hemen Almanya’da yapılmasını gerekli kılmıştır. Seçilmiş olan üretim yerleri yüksek kalite standartlarına tabidir.

Almanya’daki yaygın bayi ağı, Avrupa çapındaki ticari ortaklar ve bütün kıtalardaki şubeler SUNSET’i sizin kuvvetli ortağınız yapmakta – gelecekte de!.

İletişim

SUNSET Enerji Sistemleri San. ve Tic. Ltd.Şti.
Tel.: +90 242 323 11 95
Fax: +90 242 323 11 96
E-Mail:
info@sunsetenerji.com.tr
SUNSET Enerji Sistemleri San. ve Tic. Ltd.Şti. | http://www.sunsetenerji.com.tr